Of het nu een uitje, daguitstap of heuse reis is, dit zijn de momenten bij uitstek om je batterijen op te laden. Je leeft even volledig in het heden en mag gedurende enkele uren of dagen je taken en lijstjes vergeten. Puur genieten is de boodschap!

Heb je veel tijd of weinig? Heb je wat centjes ter beschikking of helemaal niets? Met of zonder kinderen? Luxe of basis? Voor elke optie heb ik ideeën.
Wie alle posts volgt, zal bovendien ook merken dat bijvoorbeeld een citytrip zonder kinderen nu en 7 jaar geleden totaal verschillend zijn. Logisch, want ook mijn behoefte aan spanning en ontspanning is bijna 180° gedraaid.

Om het overzicht een beetje te bewaren, heb ik tags toegevoegd per leeftijdscategorie. Zo zijn er activiteiten die ik persoonlijk ineen gestoken heb voor een koppel, voor een gezin met baby, met peuter, kleuter, lagere schoolkind of ouders die op stap zijn zonder kinderen.
In de tagcloud aan de rechterkant van de site, kun je selecteren voor welke leeftijdscategorie je een geschikte activiteit zoekt. Zo krijg je in één klik een overzicht van alle opties.
Onderaan elke post staat ook welke tag ik er aan toegekend heb. Op die manier kun je na het lezen van de post beter plaatsen waarom ik bepaalde activiteiten gekozen heb.