Hallo allemaal,

Als jonge mama merkte ik al snel dat zowel tijd als geld erg kostbaar zijn. Bovendien is slaapgebrek ook niet bevorderlijk voor je geheugen.
Om deze problemen aan te pakken, heb ik de voorbije jaren allerlei verschillende lijstjes gemaakt: Lijstjes om het leven overzichtelijker te maken, om tijd te winnen door georganiseerder te werken. Lijstjes met daarop kleine en grote schatten.
Veel van deze schatten zijn toffe daguitstappen of vakanties die ik met mijn gezin ontdekt heb of wil gaan ontdekken. Er zijn ook nog andere schatten te vinden in mijn lijstjes, zoals een nieuwe aankoop waar ik heel tevreden van ben, creatieve ideeën, toffe spelletjes en het prachtige handwerk van mijn moeder en zus.

Ga gewoon op ontdekking doorheen mijn site en laat het me zeker weten als je iets mist. Misschien ga ik er wel mee aan de slag..

Veel plezier,
Linda

Lees je een post over een plek waar ik naartoe wil, maar nog niet geweest ben. Zie je een persoonlijke menig op mijn site waar je je bij kunt aansluiten of net niet.: Laat dan zelf een toffe reactie achter over jouw ervaring. Hou het wel positief of wees kort. Lange, negatieve verhalen zijn helemaal niet zo fijn om te lezen en kun je op andere fora posten. Deze blog is mijn speciale ‘feel good’-project, bedoeld om mezelf en anderen even uit de realiteit te halen met een ontspannend verhaal of een toffe tip.