Ben jij ook wel eens op zoek naar een eenvoudige en goedkope manier om
wat sfeer in je modern interieur te brengen? Bekijk dan zeker even deze post!

Met slechts vijf items heb ik op amper tien minuten tijd deze mooie compositie gemaakt!
‘Tien minuten?’ denk je misschien… Wel ik heb wat gesukkeld met het touwtje, vandaar dat het zo lang duurde.

De hoge vaas heb ik simpelweg gevuld met het mos dat we op straat gevonden hebben. Enkele stukjes hiervan heb ik ook onderaan in de kleinere vaas gelegd.
Daarna heb ik een takje afgebroken van een grote tak die de wind afgelopen winter in onze tuin geblazen had.
Vervolgens heb ik uit de pot met bloembolletjes die op het terras staat een bloembolletje los getrokken. Rond het groen heb ik een touwtje gedraaid en het andere uiteinde heb ik rond het takje gedraaid.
Tot slot is het gewoon kwestie van het takje over de vaas te leggen en te genieten van deze eenvoudige en goedkope manier van decoreren.

Ook deze lentedecoratie is geïnspireerd op een Pinterest-pin:

Nadat ik een ander paasstuk gemaakt had met mijn dochter, was er nog heel veel mos over. Dit wou ik niet verloren laten gaan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar toffe manieren om het te gebruiken zonder nog extra kosten of aankopen te moeten maken. Onderstaand, modern lentestuk is er uit voortgekomen.
Vergeet wel niet om je bolletje regelmatig enkele uren of een nacht in een bekertje water te leggen!